fbpx
 

Púding de xia, fruits secs i compota de pera

Púding de xia, fruits secs i compota de DOP Pera de Lleida

Ingredients

– DOP pera conference de Lleida

– Llet de coco

– Llavors de xia

– Gingebre

– Llimona

– Sucre

– Fruits secs

Preparació

Preparar el púding en un got afegint ¾ del got de llet de coco i la resta del got de llavors de xia. Remenar i deixar reposar durant 2 hores a la nevera fins que la xia augmenti de volum. Netejar, pelar i tallar la pera a daus. Fer la compota escalfant en una cassola els daus de pera amb el sucre, unes gotes de llimona i trossos de gingebre. Quan la pera hagi evaporat tota la seva aigua i canviat de color, retirar del foc i treure els trossos de gingebre. Servir el púding de xia acompanyat de la compota de pera i fruits secs.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida