Quesadillas de pollastre amb xampinyons, pera i pinyons
Quesadillas de pollastre amb xampinyons, DOP Pera de Lleida i pinyons
Ingredients
– 1 pera conference DOP Pera de Lleida
– 1 pit de pollastre
– 6 xampinyons
– 20g pinyons
– Crema de llet
– Sal
– Oli d’oliva verge extra
– “Tortillas” de blat
Preparació
Netejar, pelar i tallar làmines de pera i xampinyons.
Saltejar en una paella amb oli d’oliva i sal.
Retirar de la paella un cop cuit, i aprofitar l’oli restant per coure el pit de pollastre a tires petites. Afegir més oli si és necessari i un pessic de sal.
Un cop daurat tornar a afegir la pera i xampinyons.
Afegir els pinyons i un raig de crema de llet i coure tot junt.
Un cop estigui tot cuit, farcir la meitat de les “tortillas” amb la barreja. Tancar-les i segellar els costats perquè no s’escapi el farcit.
Escalfar una paella amb un raig d’oli, i col·locar-hi les quesadillas per daurar la massa i aconseguir un toc cruixent.