fbpx
 

Quesadillas de pollastre amb xampinyons, pera i pinyons

Quesadillas de pollastre amb xampinyons, DOP Pera de Lleida i pinyons

Ingredients

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 1 pit de pollastre

– 6 xampinyons

– 20g pinyons

– Crema de llet

– Sal

– Oli d’oliva verge extra

– “Tortillas” de blat

Preparació

  1. Netejar, pelar i tallar làmines de pera i xampinyons.
  2. Saltejar en una paella amb oli d’oliva i sal.
  3. Retirar de la paella un cop cuit, i aprofitar l’oli restant per coure el pit de pollastre a tires petites. Afegir més oli si és necessari i un pessic de sal.
  4. Un cop daurat tornar a afegir la pera i xampinyons.
  5. Afegir els pinyons i un raig de crema de llet i coure tot junt.
  6. Un cop estigui tot cuit, farcir la meitat de les “tortillas” amb la barreja. Tancar-les i segellar els costats perquè no s’escapi el farcit.
  7. Escalfar una paella amb un raig d’oli, i col·locar-hi les quesadillas per daurar la massa i aconseguir un toc cruixent.
  8. Servir calentes.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida