Quiche de pera, porro, espàrrecs i herbes

Quiche amb DOP Pera de Lleida

Ingredients

– DOP pera Conference de Lleida

– 1 làmina de massa brisa

– 3 ous

– 200 ml. crema de llet

– 150 gr formatge ratllat

– Espàrrecs

– Porro

– Parmesà en pols

– Sal

– Pebre

– Farigola

– Romaní

– Julivert

– Anet

Preparació

Estendre la massa brisa sobre un motlle i cobrir tot l’interior. Tallar la resta i amb l’ajuda d’una forquilla, punxar la superfície de la massa per a evitar que s’infli en ficar-la al forn. Precalentar el forn a 180ºC i introduir la massa per a daurar-la durant 10 minuts. Netejar, pelar i tallar la pera a rodanxes. Netejar i tallar el porro i els espàrrecs i saltejar-ho tot en una paella. Netejar i tallar les herbes. En un bol, batre els ous i afegir el sofregit de porro, espàrrecs i pera, la crema de llet, el formatge ratllat, el parmesà en pols, la sal, el pebre i les herbes. Barrejar tots els ingredients. Quan la massa s’hagi refredat, afegir-hi la barreja. Ficar la quiche al forn 20-25 minuts fins que qualli i la part superior es dauri (el temps de cocció pot variar segons la mida del motlle). Retirar del forn i servir.