fbpx
 

Remenat de gambes amb porro i DOP Pera de Lleida

Remenat de gambes amb porro i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 DOP pera conference de Lleida

– 1 ou sencer

– 4-6 cues de gambes pelades

– 30 g de porro

– Oli d’oliva verge extra

– Sal

– Pebre

– Panet d’entrepà

Preparació

Netejar, pelar i tallar la pera a daus petits. Netejar i tallar el porro a rodanxes fines. Coure la pera i el porro en una paella amb oli d’oliva a foc lent fins a daurar. Afegir les cues de gambes pelades i salpebrar. Deixar coure uns minuts, fins que les gambes agafin to rosat. Batre l’ou i afegir-lo a la paella. Remenar per barrejar i quallar lleugerament l’ou. Retirar i servir calent en l’entrepà.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida