Risotto de bolets i pera

Risotto de bolets i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– DOP pera blanquilla de Lleida

– Arròs

– Ceba

– Formatge parmesà

– Espàrrecs

– Xampinyons

– Mantega

– Vi blanc

– Sal

– Pebre

Preparació

Netejar, pelar i tallar la ceba a làmines fines. Netejar, pelar i ratllar la pera i el formatge parmesà i reservar. Daurar la ceba amb la mantega en una cassola de fang. Afegir els xampinyons i els espàrrecs nets i tallats. Coure durant 5 minuts. Afegir l’arròs, un pessic de sal i pebre i remenar tot. Afegir vi blanc i coure aproximadament 10 – 12 minuts mentre anem remenant fins que s’evapori tot el vi i l’arròs tingui una consistència cremosa. Abans d’acabar, afegir la pera i el parmesà que hem ratllat prèviament i remenar durant uns 3 minuts. Corregir de sal i pebre si és necessari i servir al moment.