fbpx
 

Rolls de pera amb carabassa i formatge amb avellanes

Rolls de DOP Pera de Lleida amb carabassa i formatge amb avellanes coco

Ingredients

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 200g carabassa

– 1 ceba

– 3 ous

– Farina (3-4 cullerades)

– Oli d’oliva

– Sal

Ingredients del farcit

– 100g crema de formatge

– 1 iogurt

– 30 g d’avellanes picades

– Sal

– Llima

Preparació

  1. Netejar, pelar i ratllar la pera i la carabassa.
  2. Tallar la ceba a làmines fines.
  3. Coure la pera amb la carabassa i la ceba en una paella amb un raig d’oli i sal, tapat.
  4. Quan estigui cuit i daurat, retirar i deixar refredar una estona.
  5. Afegir els 3 rovells d’ou.
  6. Afegir 3 o 4 cullerades de farina.
  7. Batre a poc a poc les clares d’ou muntades a punt de neu i afegir-les a la barreja.
  8. Estirar una capa fina sobre una safata amb paper de forn amb l’ajuda d’una espàtula i coure al forn 180ºC fins a daurar.
  9. Barrejar la crema de formatge amb el iogurt, les avellanes picades i un pessic de sal i reservar en nevera.
  10. Retirar la massa del forn i cobrir amb una capa fina de barreja de formatge.
  11. Enrotllar en forma d’espiral i tallar al moment de servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida