fbpx
 

Sushi d’arròs amb llet i pera

Sushi d’arròs amb llet i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida

– 250ml llet

– 100ml crema de llet

– 80g d’arròs

– 3 cullerades de sucre

– Canyella en rama

– Pell de llimona

– Canyella en pols (opcional)

– Mel (opcional)

– Llimona

Preparació

  1. Preparar l’arròs amb llet en una cassola barrejant la llet, la crema de llet, el sucre, la canyella i la pell de llimona. Quan comenci a bullir, apagar el foc i deixar infusionar uns 10 minuts tapat amb film transparent.
  2. Retirar la pell de llimona i la rama de canyella.
  3. Afegir l’arròs i coure a foc mig fins que s’evapori la llet, anar remenant perquè no quedi enganxat a la base de l’olla.
  4. Tancar el foc i deixar reposar tapat uns 5 – 10 minuts. Ha de tenir una consistència cremosa.
  5. Donar forma de boles de sushi i reservar.
  6. Netejar i tallar la pera a làmines molt fines i donar forma de quadrat. Afegir unes gotes de llimona per sobre per evitar que s’oxidi i canvi de color.
  7. Presentar el sushi amb l’arròs amb llet de base i els quadrats de pera a sobre.
  8. Si es desitja, es pot afegir canyella en pols o mel.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida