Preparar l’arròs amb llet en una cassola barrejant la llet, la crema de llet, el sucre, la canyella i la pell de llimona. Quan comenci a bullir, apagar el foc i deixar infusionar uns 10 minuts tapat amb film transparent.
Retirar la pell de llimona i la rama de canyella.
Afegir l’arròs i coure a foc mig fins que s’evapori la llet, anar remenant perquè no quedi enganxat a la base de l’olla.
Tancar el foc i deixar reposar tapat uns 5 – 10 minuts. Ha de tenir una consistència cremosa.
Donar forma de boles de sushi i reservar.
Netejar i tallar la pera a làmines molt fines i donar forma de quadrat. Afegir unes gotes de llimona per sobre per evitar que s’oxidi i canvi de color.
Presentar el sushi amb l’arròs amb llet de base i els quadrats de pera a sobre.
Si es desitja, es pot afegir canyella en pols o mel.