fbpx
 

Tacos de mandonguilles de pollastre amb DOP pera de Lleida, ceba i crema agria 

Tacos de mandonguilles de pollastre amb DOP pera de Lleida, ceba i crema agria

Ingredients

– 1 DOP pera llimonera de Lleida

– 1 pit de pollastre

– ½ ceba vermella

– 2 cullerades de pa ratllat

– Sal

– Pebre

– Oli d’oliva

– Fulles de julivert

– Cibulet

– Crema agria

– Tortitas de blat de moro

Preparació

Per fer les mandonguilles picar el pollastre amb l’ajuda d’una picadora o d’un ganivet procurant fer trossos petits. Picar molt petita la ceba. Netejar, pelar i ratllar fina la pera. Dins d’un bol barrejar la pera amb el pollastre, la ceba i afegir dos cullerades de pa ratllat i el julivert picat. Posar-hi sal i pebre al gust i barrejar-ho tot. Quan la massa estigui preparada, donar forma rodona a les mandonguilles.

Torrar les tortitas de blat de moro i afegir per sobre una cullerada de crema agra. Abans de servir, fregir les mandonguilles a la paella amb d’oli d’oliva. Afegir-les a la tortita i salperbrar al gust. Afegir trossets de cibulet tallat per sobre i un raig d’oli d’oliva. Es pot afegir làmines fines de ceba crua i fulles de julivert.

.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida