fbpx
 

Torrada de formatge fresc, tomàquets del cirerol, DOP Pera de Lleida i alls tendres

Torrada de formatge fresc, tomàquets del cirerol, DOP Pera de Lleida i alls tendres

Ingredients

– DOP pera blanquilla de Lleida

– Pa de sègol

– Formatge fresc granulat

– Cirerols de tomàquet de colors

– Alls tendres

– Herbes aromàtiques

– Oli d’oliva verge extra

– Sal

Preparació

Tallar el pa de sègol a llesques i torrar-les. Netejar i tallar la pera i els alls tendres a daus petits. Escalfar un raig d’oli d’oliva en una paella i afegir els daus de pera, els alls tendres i els cirerols de tomàquet sencers. Salpebrar i afegir herbes aromàtiques al gust i saltejar-ho tot. Reservar. Cobrir la torrada amb una capa de formatge fresc granulat. Afegir per sobre els ingredients calents i servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida