fbpx
 

Torrada de salmó marinat amb remolatxa i DOP Pera de Lleida

Torrada de salmó marinat amb remolatxa i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 250g de DOP pera conference de Lleida

– 1kg de salmó fresc en un sol tal i amb la pell

– 250 g de remolatxa

– 250g de sal grossa

– 50g de sucre moreno

– Pell de llimona ratllada

– Fulles d’anet

– Torrada de pa integral

– Mantega

Preparació

Netejar, pelar i picar o ratllar la pera i la remolatxa. Tallar les fulles d’anet a trossos petits. Posar en un bol la pera i la remolatxa ratllada i afegir la pell de llimona. Remenar i afegir la sal grossa, el sucre moreno i l’anet. Barrejar-ho tot. Posar en una safata el salmó sencer net i assecat amb la pell per sota. Cobrir amb la barreja totalment el salmó. Tapar amb paper film i guardar a la nevera entre 12 i 24 hores (dependrà una mica del gruix del salmó). Retirar de la nevera i netejar el salmó sota l’aixeta amb força aigua per retirar el marinat. Assecar i reservar de nou a la nevera fins al moment de servir.
Abans de menjar, tallar fines làmines de salmó. Posar una capa fina de mantega sobre una llesca de pa torrat i col·locar el salmó a sobre i servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida