fbpx
 

Torrada de tomàquet amb ravenets i DOP Pera de Lleida

Torrada de tomàquet amb ravenets i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– DOP pera conference de Lleida

– Llesques de pa de pagès

– Tomàquet per amanir

– Ravenets

– Naps

– Variat d’enciams

– Oli d’oliva

– Herbes aromàtiques

– Sal

Preparació

Netejar i fer boles o daus amb la pera. Netejar i fer làmines fines de ravenets i nap. Netejar i tallar làmines de tomàquet i reservar. Torrar les llesques de pa de pagès. Preparar les torrades amb una base de tomàquet i fulles d’enciam, les boles de pera i les làmines de nap i ravenets. Amanir amb un raig d’oli d’oliva, sal i herbes aromàtiques al gust. Servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida