fbpx
 

Torrades d’espàrrecs verds, espaguetis de carabassó, DOP Pera de Lleida, ceba i llavors

Torrades d’espàrrecs verds, espaguetis de carabassó, DOP Pera de Lleida, ceba i llavors

Ingredients

– DOP pera llimonera de Lleida

– Torrades integrals de lli

– Espàrrecs verds

– Carabassó

– Ceba dolça

– Oli d’oliva verge extra

– Sal

– Llavors de carabassa caramel·litzades

Preparació

Netejar i taller els espàrrecs. Netejar, pelar i tallar a làmines fines la ceba. Saltejar la ceba i els espàrrecs en una paella amb oli d’oliva. Reservar. Netejar el carabassó i fer-ne espaguetis amb l’ajuda d’una màquina o a mà amb l’ajuda d’un ganivet. Netejar i tallar la pera a làmines fines. Col·locar sobre cada llesca de pa unes làmines de pera, per sobre posar-hi la ceba i els espàrrecs saltejats i els espaguetis de carabassó. Acabar amb les llavors de carabassa caramel·litzades. Rectificar de sal i oli d’oliva al gust.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida