fbpx
 

Torrades d’hummus de DOP Pera de Lleida i sèsam

Torrades d’hummus de DOP Pera de Lleida i sèsam

Ingredients

– DOP pera llimonera de Lleida madura

– Llesques de pa

– 60g cigrons cuits

– 10g tahini

– 1 cullerada de suc de llimona

– 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra

– 1 culleradeta de comí (opcional)

– Llavors de sèsam

– Sal

Preparació

Netejar, pelar i treure el cor de la pera, trossejar i posar-la al vas de la batedora. Reservar algun tros tallat a daus petits. Afegir els cigrons cuits, un pessic de sal, suc de llimona, tahini, oli d’oliva i comí al gust. Triturar tot bé fins a obtenir una barreja homogènia. Retirar de la batedora, afegir els daus petits de pera, remenar i reservar en fred. Estendre una capa d’hummus a cada llesca de pa. Decorar amb llavors de sèsam i servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida