fbpx
 

Trena de pasta fullada amb salsa pesto, festucs i DOP Pera de Lleida

Trena de pasta fullada amb salsa pesto, festucs i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– DOP pera blanquilla de Lleida

– 1 pasta fullada rectangular

– Salsa pesto

– Festucs

– Pinyons

Preparació

Preescalfar el forn a 180 °C. Estendre la pasta fullada sobre la taula i col·locar una capa fina de salsa pesto per tota la base de la pasta. Netejar, pelar i tallar daus petits de pera i afegir-los sobre la base juntament amb els festucs i pinyons pelats.

Enrolar la massa sobre si mateixa per obtenir un rol. Tallar el rol en sentit vertical en tres tires, deixant una punta sense tallar. A partir de la punta sencera, donar forma de trena a la pasta. Col·locar sobre una safata de forn i coure durant 30-45 minut, fins que la pasta de full estigui cuita i de color daurat. Retirar del forn i servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida