fbpx
 

Truita d’espinacs, bacallà i pera

Truita d’espinacs, bacallà i DOP Pera de Lleida

Ingredients

-1/2 pera llimonera DOP Pera de Lleida

– 50g d’espinacs cuits

– 20g de bacallà dessalat

– 1 gra d’all

– 1 ou

– 1 cullerada d’oli verge extra

– Sal

– Pebre negre

Preparació

  1. Netejar, pelar tallar a daus petits mitja pera.
  2. Escaldar els espinacs frescos i reservar-ne uns 50g.
  3. Daurar una mica d’all tallat en làmines en una paella amb oli d’oliva.
  4. Quan estigui daurat, afegir la pera, els espinacs cuits, el bacallà dessalat i esmicolat i saltar-ho tot. Afegir sal i pebre al gust.
  5. Batre l’ou i afegir-lo a la resta d’ingredients.
  6. Barrejar-ho tot i preparar la truita en una paella antiadherent, deixant-la una mica crua.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida