fbpx
 

Verdures amb pollastre i pera al wok

Verdures amb pollastre i DOP Pera de Lleida al wok

Ingredients

-1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 1 pastanaga

– ½ pebrot

– ½ ceba

– ½ carabassó

– 2-3 espàrrecs verds

– ¼ bròquil

– ½ got d’aigua

– 100g de pit de pollastre

– 5 cullerades de salsa de tomàquet fregit

– Oli d’oliva verge extra

– Sal

– Pebre negre

Preparació

  1. Netejar les verdures i la pera, tallar a daus i reservar.
  2. Netejar el pit del pollastre, tallar-lo a tires i reservar.
  3. Col·locar el wok al foc amb un raig d’oli d’oliva i mig got d’aigua. Posar-hi tots els daus de verdures i pera, sal i pebre. Coure tapat.
  4. Quan l’aigua s’hagi evaporat, afegir el pollastre. Saltejar tot junt i salpebrar de nou si és necessari.
  5. Coure a foc mitjà, sense deixar de remenar fins que estigui cuit.
  6. Afegir el tomàquet fregit i remenar.
  7. Retirar de foc i servir calent.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida