Milfulles de patata, carabassó i pera

Milfulles de patata, carabassó i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– DOP pera blanquilla de Lleida

– Carabassó

– Patates

– Mantega

– Oli d’oliva

– Sal

– Pebre

– Farigola

– Romaní

– Orenga

Preparació

Netejar, tallar lamines molt fines de pera, carabassó i patates amb l’ajuda d’una mandolina o un ganivet. Ficar mantega a la base d’un motlle apte per forn i col·locar verticalment i de forma aleatòria les làmines. Un cop el motlle està ple, afegir un raig d’oli per sobre i un pessic de sal i pebre. Col·locar daus de mantega per sobre i les herbes aromàtiques. Tapar amb paper d’alumini per evitar que es cremin les puntes de dalt i coure al forn a 160º durant mínim 30 minuts. Punxar amb l’ajuda d’un ganivet i si esta tou, retirar el paper d’alumini i deixar coure 10 minuts més fins daurar.