fbpx
 

AJORNAT: Vols guanyar un viatge al paradís per a dues persones?

AJORNAT: Vols guanyar un viatge al paradís per a dues persones?

Com a conseqüència a la situació d’excepcionalitat que estem vivint derivada de la pandèmia provocada pel COVID-19, que ha impossibilitat la promoció prevista del sorteig i que dificulta la viabilitat de dur a terme el viatge a sortejar.

 

El Consell Regulador de la DOP Pera de Lleida ha decidit:

  • Allargar el periode de participació i la vigència del concurs “Et portem al Paradís. Sorteig d’un viatge a Bali” fins el dia 27 de novembre de 2020
  • Mantenir la participació de tots aquells/aquelles incrits/inscrites a data 24 d’abril de 2020
  • Oferir la possibilitat de que el guanyador/guanyadora del premi pugui decidir entre un viatge a Bali d’una setmana per a dues persones en règim de tot inclòs o substituir aquest premi per una setmana en règim de tot inclòs en un allotjament de luxe al territori català per un import equivalent

Pots continuar participant!!!

Envia’ns les teves dades de contacte i una imatge d’una pera o safata que hagis compra amb l’etiqueta de color lila de la DOP Pera de Lleida o una fotografia d’un tiquet de compra de DOP Pera de Lleida.

Click or drag a file to this area to upload.
Envia una foto d'una pera de la DOP Pera de Lleida o una safata de peres que hagis comprat (amb l'etiqueta de color lila). També pots enviar una foto del tiquet de compra.