fbpx
 

Blog

  • Totes
  • Degustacions
  • Idees
  • Noticies

Una bona part de la població tria el que menja segons el contingut calòric per sobre de la qualitat, essent aquest en la majoria dels casos determinant per decidir si menjar-ho o no. Aquest costum de donar protagonisme a les calories, bé infundat per l’erroni...

El cervell és un òrgan que tot i representar tan sols el 2% del nostre pes corporal, consumeix diàriament fins a un 20% de l'energia que gasta l'organisme. Això el converteix en un dels òrgans més actius i a més té una peculiaritat, i és...

La preocupació pel medi ambient, l’ecologisme i la contaminació ha existit des de sempre, tant és així que als EE.UU al 1970 i fruit de la cooperació de molts activistes que s’oposaven a les insuficients mesures dels polítics, van arribar a reunir a una generosa...

Diuen que un dels millors remeis contra l'estrès, l’angoixa o l’ansietat és entrar a la cuina i preparar una de les teves receptes preferides o d’aquelles que pel conjunt d’ingredients que la formen et transporten al passat i que sol amb l’aroma et porten a...

El cos respon a un perill mitjançant el sistema immunitari, aquesta resposta cursa amb inflamació, la qual ens porta a la fase de resolució del problema, però actualment ens trobem en un context en el qual el sistema immune rep múltiples avisos d'alerta gràcies al nostre estil de vida. Tenir mals hàbits,...

Tot i que la pràctica esportiva ha augmentat en els darrers anys, encara es troben molt extenses i acceptades dins de la “saviesa popular”, múltiples creences que destorben, inclús poden perjudicar en la pràctica d’activitat física, ja que, aquesta es pot estar executant de manera...

Segurament ja t’has adonat d’una cosa inqüestionable, i és que la tecnologia ha transformat la manera en què les persones ens relacionem, tal és així que hi ha estudis que revelen que el 60% del temps que passem en el món digital, l’invertim utilitzant aplicacions....

El pas del temps influeix sobre nosaltres, no sols en el tema de l’edat cronològica sinó que tenim establert un patró de conducta que any rere any repetim. Sembla que gener és el moment per començar de zero, però la veritat és que, sota la...

Acabem l’any estrenant estació i donant la benvinguda a l’hivern, i amb ell el trimestre més fred del calendari. Al llarg d’aquests mesos també cal tenir cura dels hàbits, de l’alimentació, del confort i del benestar personal, ja que entre tots formen la nostra salut...

Quan pensem en les bones pràctiques d’higiene a la cuina per part dels manipuladors dels aliments nomès ens venen al cap imatges de la indústria alimentària o de les cuines dels restaurants, residències i menjadors escolars, després de llegir notícies relacionades amb toxiinfeccions alimentàries o...

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida