24 oct. Crepes de pera, brie i mel
Crepes amb DOP Pera de Lleida
Ingredients
– DOP pera Conference de Lleida
– 125 gr de farina
– 2 ous
– 250ml de llet
– 50 gr de mantega
– 1 pessic de sal
– Formatge brie
– Mel
– Sucre llustre
Preparació
Barrejar en un bol la llet, la farina, la sal i la mantega a temperatura ambient amb l’ajuda d’un batedor. Afegir els ous, un per un, i treballar enèrgicament la massa per que quedi del tot homogènia. Deixar reposar uns 10 minuts. La cocció de les crepes es fa en una paella molt calenta i lleugerament sucada amb mantega, posar una capa molt fina que cobreixi tota la paella i daurar per tots dos costats. (La forma de voltejar requereix més habilitat que explicacions). Netejar i tallar la pera a làmines fines. Farcir la crepe amb les làmines de pera i trossos de formatge. Afegir mel i tancar-la. Abans de servir afegir amb una mica de sucre llustre per sobre.