21 ag. Galetes de xocolata blanca, coco i pera
Galetes de xocolata, coco i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 100g pera DOP pera Conference de Lleida ratllada
– 150g de sucre de coco (o sucre de canya)
– 50g coco ratllat
– 50g llàgrimes de xocolata blanca
– 200g de flocs de civada
– 100g de farina integral
– Un pessic de sal
– 4g de llevat en pols
– 100ml d’oli d’oliva
– 2 ous
Preparació
En un bol barrejar els flocs de civada, el sucre, la farina, el coco ratllat, la sal i el llevat en pols. Afegir els ous batuts als ingredients. Afegir l’oli d’oliva i barrejar tot amb l’ajuda d’una cullera. Netejar, pelar i ratllar la pera i afegir-la a la barreja. Afegir la xocolata blanca i remenar. Ficar paper especial per forn sobre una safata de forn i donar forma rodona a la massa de les galetes. Coure les galetes al forn a 180ºC uns 15-20 minuts, fins que estiguin daurades. Retirar de la safata de forn, deixar refredar sobre una reixeta metàl·lica i reservar.