24 oct. Granissat de pera, te verd i marialluïsa
Publicat a 13:37h
a

Granissat de DOP Pera de Lleida

Ingredients
– DOP pera llimonera de Lleida
– Marialluïsa
– Te verd
– Llimona
– Aigua
– Gel
Preparació
Posar a bullir l’aigua en un cassó i afegir les fulles de te verd i marialluïsa. Deixar-les infusionar a l’aigua uns minuts. Retirar, escórrer les fulles i deixar refredar l’aigua de la infusió.
Netejar i treure el cor de les peres. Triturar l’aigua de la infusió amb les peres, fulles de marialluïsa, gel i unes gotes de llimona. Un cop ben triturat posar la barreja en un recipient ample, tapar-lo i posar-lo en el congelador. Treure el recipient del congelador uns 5 minuts abans de servir a fi que perdi una mica el fred. Picar-ho amb una forquilla per a convertir-lo en granissat. Servir-ho en un got i ja està llest per refrescar saludablement!