24 oct. Hamburguesa de pollastre, xampinyons i pera
Hamburguesa de pollastre, xampinyons i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– DOP pera Conference de Lleida
– Pit de pollastre
– Xampinyons
– 1 ou
– 1 dent d’all
– Julivert
– Pa ratllat
– Sal i pebre
– Oli d’oliva
– Tomàquet
– Pa d’hamburguesa
Preparació
Per fer les hamburgueses picar el pollastre amb l’ajuda d’una picadora o d’un ganivet procurant fer trossos petits. Picar l’all i el julivert i afegir-los. Netejar, pelar i tallar a daus petits la pera i els xampinyons. Dins d’un bol barrejar els ingredients i afegir també l’ou batut i el pa ratllat. Afegir sal i pebre al gust i barrejar tot bé amb les mans. Quan la massa estigui preparada, donar forma a les hamburgueses i reservar a la nevera. Abans de servir, coure-les a la paella amb una mica d’oli d’oliva. Tallar el pa i les rodanxes de tomàquet. Servir en forma d’entrepà amb la guarnició que més t’agradi!