06 nov. Mug cake de pera
Mug cake de DOP Pera de Lleida
Ingredients
– DOP pera blanquilla de Lleida
– 60g mantega
– 60g sucre morè
– 2 ous
– 70g farina
– ½ cullerada de llevat en pols
– 1 pessic de sal
– Sucre llustre
Preparació
Batre els dos ous en un bol. Fondre la mantega al microones i afegir-la als ous batuts amb l’ajuda d’un batedor. Agregar el sucre, la farina, el llevat i un pessic de sal. Barrejar-ho tot bé fins que quedi una massa homogènia. Netejar, pelar i tallar la pera a daus petits. Afegir alguns daus de pera a la massa i barrejar. Repartir la barreja en dues tasses. Ficar les tasses (per separat, una cada vegada) al microones durant un minut a màxima potència. Quan la massa hagi pujat, obrir el microones i afegir algun dau de pera a la part superior. Tornar a coure durant 30 – 50 segons. Retirar del microones i afegir sucre llustre per decorar. Repetir el procediment de nou amb l’altra tassa i servir immediatament els mug cake en calent.