06 nov. Pizza de remolatxa, blat de moro, espinacs, bacó i pera
Publicat a 14:19h
a
Pizza de remolatxa, blat de moro i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– DOP pera blanquilla de Lleida
– Massa de pizza
– Remolatxa
– Blat de moro
– Fulles d’espinacs
– Pebrot
– Bacó
– Formatge parmesà
– Sal
– Pebre
– Oli d’oliva
Preparació
Estendre la massa de pizza sobre una safata de forn. Netejar, pelar i fer làmines molt fines de remolatxa. Cobrir tota la superfície de massa amb les làmines de remolatxa. Ficar un raig d’oli d’oliva. Netejar i tallar la pera, el pebrot i el blat de moro i afegir-ho sobre la pizza. Afegir tires de bacó i salpebrar al gust. Coure al forn preescalfat a 180ºC fins daurar la massa i els ingredients. Al retirar del forn afegir les fulles fresques d’enciam i làmines de formatge parmesà. Servir.