06 nov. Púding de xia, fruits secs i compota de pera
Publicat a 14:54h
a

Púding de xia, fruits secs i compota de DOP Pera de Lleida

Ingredients
– DOP pera conference de Lleida
– Llet de coco
– Llavors de xia
– Gingebre
– Llimona
– Sucre
– Fruits secs
Preparació
Preparar el púding en un got afegint ¾ del got de llet de coco i la resta del got de llavors de xia. Remenar i deixar reposar durant 2 hores a la nevera fins que la xia augmenti de volum. Netejar, pelar i tallar la pera a daus. Fer la compota escalfant en una cassola els daus de pera amb el sucre, unes gotes de llimona i trossos de gingebre. Quan la pera hagi evaporat tota la seva aigua i canviat de color, retirar del foc i treure els trossos de gingebre. Servir el púding de xia acompanyat de la compota de pera i fruits secs.