24 oct. Quiche de pera, porro, espàrrecs i herbes
Quiche amb DOP Pera de Lleida
Ingredients
– DOP pera Conference de Lleida
– 1 làmina de massa brisa
– 3 ous
– 200 ml. crema de llet
– 150 gr formatge ratllat
– Espàrrecs
– Porro
– Parmesà en pols
– Sal
– Pebre
– Farigola
– Romaní
– Julivert
– Anet
Preparació
Estendre la massa brisa sobre un motlle i cobrir tot l’interior. Tallar la resta i amb l’ajuda d’una forquilla, punxar la superfície de la massa per a evitar que s’infli en ficar-la al forn. Precalentar el forn a 180ºC i introduir la massa per a daurar-la durant 10 minuts. Netejar, pelar i tallar la pera a rodanxes. Netejar i tallar el porro i els espàrrecs i saltejar-ho tot en una paella. Netejar i tallar les herbes. En un bol, batre els ous i afegir el sofregit de porro, espàrrecs i pera, la crema de llet, el formatge ratllat, el parmesà en pols, la sal, el pebre i les herbes. Barrejar tots els ingredients. Quan la massa s’hagi refredat, afegir-hi la barreja. Ficar la quiche al forn 20-25 minuts fins que qualli i la part superior es dauri (el temps de cocció pot variar segons la mida del motlle). Retirar del forn i servir.