06 nov. Risotto de bolets i pera
Publicat a 13:57h
a
Risotto de bolets i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– DOP pera blanquilla de Lleida
– Arròs
– Ceba
– Formatge parmesà
– Espàrrecs
– Xampinyons
– Mantega
– Vi blanc
– Sal
– Pebre
Preparació
Netejar, pelar i tallar la ceba a làmines fines. Netejar, pelar i ratllar la pera i el formatge parmesà i reservar. Daurar la ceba amb la mantega en una cassola de fang. Afegir els xampinyons i els espàrrecs nets i tallats. Coure durant 5 minuts. Afegir l’arròs, un pessic de sal i pebre i remenar tot. Afegir vi blanc i coure aproximadament 10 – 12 minuts mentre anem remenant fins que s’evapori tot el vi i l’arròs tingui una consistència cremosa. Abans d’acabar, afegir la pera i el parmesà que hem ratllat prèviament i remenar durant uns 3 minuts. Corregir de sal i pebre si és necessari i servir al moment.