25 oct. Rolls de carabassó amb tomàquet, formatge i pera
Rolls de carabassó i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– DOP pera llimonera de Lleida
– Carabassó
– Salsa de tomàquet fregit
– Salsa pesto
– Formatge ratllat
– All
– Oli d’oliva
– Sal
– Pebre
– Fulles d’alfàbrega
Preparació
Netejar, pelar i ratllat les peres. Barrejar en un bol la pera ratllada amb una cullerada de salsa pesto i el formatge ratllat. Tallar el carabassó per la meitat i amb l’ajuda d’una mandolina o ganivet, tallar làmines fines i llargues de carabassó. Estirar les làmines de carabassó sobre la taula i posar una cullerada de la barreja a l’extrem, i enrotllar fent un roll. En un motlle apte per forn, preparar una base de salsa de tomàquet fregit amb làmines d’all al gust. Afegir per sobre els rolls de carabassó farcits i un raig d’oli, sal i pebre. Al retirar del forn decorar amb fulles d’alfàbrega fresques.