fbpx
 

Cookies de DOP Pera de Lleida amb xocolata

Cookies de DOP Pera de Lleida amb xocolata

Ingredients

Ingredients per la compota:

– 2-3 DOP pera conference de Lleida

– Suc de ½ llimona

– 1 culleradeta de canyella

 

Ingredients per les galetes:

– 120 g de flocs de civada

– 80 g de farina integral

– 1/2 culleradeta de llevat químic

– 150 g compota densa de pera

– Xocolata per fondre

– Decoracions de sucre

– Coco ratllat

Preparació

Per preparar la compota; netejar, pelar i trossejar les peres. Coure tapat a foc molt suau, en una cassola afegint el suc de llimona i la canyella, fins que siguin molt toves i les puguem aixafar fàcilment. Reservar per refredar.

En un bol posar els folcs de civada i la farina integral. Barrejar i incorporar el llevat i la compota de pera. Remenar per barrejar-ho bé i en una safata de forn, posar paper vegetal i donar forma a les galetes.  Coure al forn pre-escalfat a 200ºC durant 10-15 minuts o fins que siguin daurades. Retirar i deixar refredar. Desfer la xocolata al bany Maria. Quan estigui completament fosa, col·locar la xocolata en mànigues pastisseres i preparar les galetes amb les decoracions de sucre o coco ratllat al gust.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida