fbpx
 

Quinoa amb verduretes saltejades, pera i salsa de coco

Quinoa amb verduretes saltejades DOP Pera de Lleida i salsa de coco

Ingredients

– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida

– 60-80g de quinoa cuita

– 20g de pèsols

– 20g de bròcoli

– 20g edamame

– 30g de barreja de fruits secs

– Sal

– Oli d’oliva verge extra

– 20g suc de coco (per cuinar)

– Llima

Preparació

  1. Coure la quinoa en una olla. Per obtenir una quinoa totalment solta es necessita 1 mesura de quinoa per 2 d’aigua. Deixar que bulli 10 minuts a foc mitjà. És important tapar-la per evitar que perdi aigua a través del vapor i quedi crua. 15 minuts després, l’aigua s’haurà evaporat completament. Retirar-la del foc i abocar-la en un recipient de vidre o ceràmica.
  2. Netejar i tallar la pera a daus.
  3. Escaldar els pèsols, el bròcoli i els edamame,
  4. Saltar-ho juntament amb la pera i els fruits secs en una paella amb una mica d’oli d’oliva i sal.
  5. Preparar la salsa de coco barrejant el suc de coco, unes gotes de llima i un pessic de sal.
  6. Barrejar la quinoa amb la resta d’ingredients.
  7. Afegir la salsa de coco i servir o reservar en nevera.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida