26 gen. Quinoa amb verduretes saltejades, pera i salsa de coco
Publicat a 13:58h
a
Quinoa amb verduretes saltejades DOP Pera de Lleida i salsa de coco
Ingredients
– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida
– 60-80g de quinoa cuita
– 20g de pèsols
– 20g de bròcoli
– 20g edamame
– 30g de barreja de fruits secs
– Sal
– Oli d’oliva verge extra
– 20g suc de coco (per cuinar)
– Llima
Preparació
- Coure la quinoa en una olla. Per obtenir una quinoa totalment solta es necessita 1 mesura de quinoa per 2 d’aigua. Deixar que bulli 10 minuts a foc mitjà. És important tapar-la per evitar que perdi aigua a través del vapor i quedi crua. 15 minuts després, l’aigua s’haurà evaporat completament. Retirar-la del foc i abocar-la en un recipient de vidre o ceràmica.
- Netejar i tallar la pera a daus.
- Escaldar els pèsols, el bròcoli i els edamame,
- Saltar-ho juntament amb la pera i els fruits secs en una paella amb una mica d’oli d’oliva i sal.
- Preparar la salsa de coco barrejant el suc de coco, unes gotes de llima i un pessic de sal.
- Barrejar la quinoa amb la resta d’ingredients.
- Afegir la salsa de coco i servir o reservar en nevera.