fbpx
 

Albergínies escalivades amb pera i pinyons

Albergínies escalivades amb pera i pinyons

Albergínies escalivades amb DOP Pera de Lleida i pinyons

Ingredients

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida

– Albergínies

– Oli d’oliva verge extra

– Sal

– Magrana

– Pinyons

– Llavors de gira-sol pelades

– Llimona

– Tahina

– Herbes aromàtiques

Preparació

Netejar i punxar les albergínies senceres amb l’ajuda d’una forquilla. Cobrir-les amb paper d’alumini i coure al forn fins que estiguin toves (1 hora aproximadament, depenent de la mida). Deixar refredar, i retirar el paper d’alumini. Treure la pell, netejar i servir-les a tires. En un bol barrejar oli d’oliva amb una cullerada de tahina, unes gotes de llimona i sal. Afegir per sobre de l’albergínia. Netejar, pelar i tallar la pera a daus petits. Saltar els pinyons en una paella amb els daus de pera i les llavors de gira-sol pelades. Afegir-ho per sobre de l’albergínia, juntament amb la magrana i herbes aromàtiques abans de servir.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida