fbpx
 

Aletes de pollastre amb salsa barbacoa de pera

Aletes de pollastre amb salsa barbacoa de pera

Aletes de pollastre amb salsa barbacoa de DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 1 ceba picada fina

– 2 grans d’all picats

– 180ml de salsa de tomata (tipus quetxup)

– 60ml de vinagre de poma

– 30ml de salsa Worcestershire

– 1 culleradeta de xili en pols

– 60g de sucre (opcional)

– ½ culleradeta de pebre vermell (opcional picant)

– Oli d’oliva

– Aletes de pollastre (3 – 4 per persona)

– Fulles de julivert

– Quinoa o arròs

Preparació

Posar a coure, a foc lent, la pera ratllada, la ceba i els alls picats en una paella amb oli, i anar remenant. Afegir la salsa de tomata, el vinagre, la salsa Worcestershire, el xili, julivert i el pebre vermell. Deixar-ho coure tapat i a foc baix fins que s’espesseixi (uns 15 – 20 minuts). Triturar i marinar les aletes de pollastre durant 10 – 15 minuts abans de posar-les en una safata de forn i coure-les al grill fins a daurar-les. Retirar-les del forn i servir-les acompanyades de salsa al gust. Es pot servir acompanyat d’arròs o quinoa.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida