fbpx
 

Amanida de gules amb pera

Amanida de gules amb pera

Amanida de gules amb DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 200g de gules

– 2 cabdells d’enciam

– 3 grans d’all

– 1 bitxo sec

– Sal

– Pebre

– Oli d’oliva

Preparació

Netejar, pelar i tallar la pera a tires fines. Pelar els grans d’all i tallar a làmines. Fregir-los en oli d’oliva a poc a poc amb el bitxo fins que agafin una mica de color i quedin cruixents. Afegir les gules i la pera a paella. Salpebrar i daurar tota la barreja. Disposa els cabdells d’enciam tallats per la meitat al plat i afegir les gules amb pera al centre. Servir calent.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida