12 gen. Amanida de llenties, tomata i pera
Publicat a 14:42h
a
Amanida de llenties, tomata i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida
– 100g de llenties (varietat caviar)
– 1 tomata d’amanir
– 1 fulla de llorer
– Alfàbrega o herbes aromàtiques al gust
– Sal
– Oli d’oliva verge extra
Preparació
Dins d’una casserola, posar les llenties i cobrir-les d’aigua freda amb sal. Afegir-hi el llorer i tapar-ho. Coure-les a foc mitjà i quan bullin, deixar-les coure fent xup-xup 20-30 minuts aproximadament. Escórrer-ho i reservar-ho. Netejar i tallar la pera a daus petits. Tallar la tomata per la meitat i servir-la en un plat acompanyada de les llenties i els daus de pera. Afegir-hi un raig d’oli i sal. Decorar-ho amb les fulles d’alfàbrega fresques.