fbpx
 

Amanida de llenties, tomata i pera

Amanida de llenties, tomata i pera

Amanida de llenties, tomata i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida

– 100g de llenties (varietat caviar)

– 1 tomata d’amanir

– 1 fulla de llorer

– Alfàbrega o herbes aromàtiques al gust

– Sal

– Oli d’oliva verge extra

Preparació

Dins d’una casserola, posar les llenties i cobrir-les d’aigua freda amb sal. Afegir-hi el llorer i tapar-ho. Coure-les a foc mitjà i quan bullin, deixar-les coure fent xup-xup 20-30 minuts aproximadament. Escórrer-ho i reservar-ho. Netejar i tallar la pera a daus petits. Tallar la tomata per la meitat i servir-la en un plat acompanyada de les llenties i els daus de pera. Afegir-hi un raig d’oli i sal. Decorar-ho amb les fulles d’alfàbrega fresques.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida