fbpx
 

Aperitiu de gambes, carabassó i pera

Aperitiu de gambes, carabassó i pera

Aperitiu de gambes, carabassó i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida

– 8 Gambes

– ½ carabassó

– 2 grans d’all

– 8 tartaletes petites

– Oli d’oliva

– Sal

– Pebre negre

Preparació

  1. Netejar i ratllar la pera i el carabassó.
  2. Pelar les gambes.
  3. Pelar l’all i tallar-lo a làmines fines.
  4. En una paella, daurar les làmines d’all amb oli d’oliva.
  5. Afegir la pera i el carabassó a l’oli.
  6. Salpebrar i coure.
  7. Abans de retirar del foc, afegir les gambes pelades.
  8. Saltar-ho tot i retirar del foc.
  9. Farcir les tartaletes amb la barreja i una gamba a cada una.
  10. Servir calent.


Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida