07 febr. Aperitiu de gambes, carabassó i pera
Publicat a 12:02h
a
Aperitiu de gambes, carabassó i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida
– 8 Gambes
– ½ carabassó
– 2 grans d’all
– 8 tartaletes petites
– Oli d’oliva
– Sal
– Pebre negre
Preparació
- Netejar i ratllar la pera i el carabassó.
- Pelar les gambes.
- Pelar l’all i tallar-lo a làmines fines.
- En una paella, daurar les làmines d’all amb oli d’oliva.
- Afegir la pera i el carabassó a l’oli.
- Salpebrar i coure.
- Abans de retirar del foc, afegir les gambes pelades.
- Saltar-ho tot i retirar del foc.
- Farcir les tartaletes amb la barreja i una gamba a cada una.
- Servir calent.