fbpx
 

Bagel vegetal amb pera

Bagel vegetal amb pera

Bagel vegetal amb DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida

– 1 bagel

– ½ Ceba

– ¼ Pastanaga

– ¼ Cogombre

– Crema formatge

– Formatge brie

– Enciam

– Tomàquet confitat

– Orenga

– Oli d’oliva

– Sal

Preparació

Netejar i tallar la pera i la ceba a làmines fines. Daurar-ho en una paella amb un raig d’oli d’oliva i sal. Reservar. Tallar el bagel pel mig i cobrir la base amb enciam. Afegir-hi una capa de crema de formatge, el tomàquet confitat, tires de formatge brie, pastanaga i cogombre a làmines fines. Com a última capa afegir-hi la pera i ceba daurades amb una mica d’oli i unes fulles d’orenga. Quan ja tinguem tots els ingredients a dins, tancar amb l’altra meitat i servir.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida