10 des. Bagel vegetal amb pera
Publicat a 10:19h
a
Bagel vegetal amb DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida
– 1 bagel
– ½ Ceba
– ¼ Pastanaga
– ¼ Cogombre
– Crema formatge
– Formatge brie
– Enciam
– Tomàquet confitat
– Orenga
– Oli d’oliva
– Sal
Preparació
Netejar i tallar la pera i la ceba a làmines fines. Daurar-ho en una paella amb un raig d’oli d’oliva i sal. Reservar. Tallar el bagel pel mig i cobrir la base amb enciam. Afegir-hi una capa de crema de formatge, el tomàquet confitat, tires de formatge brie, pastanaga i cogombre a làmines fines. Com a última capa afegir-hi la pera i ceba daurades amb una mica d’oli i unes fulles d’orenga. Quan ja tinguem tots els ingredients a dins, tancar amb l’altra meitat i servir.