25 oct. Barreta de quinoa inflada, pera i xocolata blanca

Barreta de quinoa inflada i DOP Pera de Lleida

Ingredients
– DOP pera llimonera de lleida deshidratada
– 100g quinoa inflada
– 75g mantega
– 75g mel
– 25g xocolata blanca per fondre
– Xocolata blanca o negra per fondre
– Nibs de cacau
Preparació
Fondre la mantega i barrejar-la amb la mel i 25 grams de xocolata blanca desfeta. Afegir la barreja a la quinoa inflada. Tallar la pera deshidratada a trossos petits, afegir-la i barrejar tot. Cobrir un contenidor rectangular amb paper de forn i introduir-hi la barreja. Deixar refredar a la nevera durant uns 30 minuts. Fondre la xocolata al bany maria o al microones a temperatura baixa. Afegir la xocolata per sobre la quinoa i decorar amb els nibs de cacau i trossos de pera deshidratada. Deixar refredar a la nevera, i un cop la xocolata estigui dura, tallar a la mida desitjada.