fbpx
 

Bastonets de pera amb bacó i mel

Bastonets de pera amb bacó i mel

Bastonets de DOP Pera de Lleida amb bacó i mel

Ingredients

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 1 làmina de pasta fullada rectangular

– 1 ou batut

– 60g de formatge parmesà ratllat

– 60g bacó tallat a daus petits

– Mel

Preparació

Pre-escalfar el forn a 200ºC. Tallar la làmina de pasta fullada en tires de 2 cm. Netejar i tallar la pera en daus petits. Preparar el bacó a daus petits, de la mateixa mida que la pera. Pintar la massa amb una mica d’ou batut i afegir els daus de pera, de bacó i el parmesà ratllat per sobre. Coure al forn durant 10-15 min o fins que estiguin daurats. Retirar del forn i just abans de servir, afegir-hi mel per sobre.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida