18 gen. Bescuit farcit de pera
Publicat a 12:32h
a
Bescuit farcits de DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera conference DOP de Lleida
– 3 ous
– 100 g de farina
– 100 g de sucre
– Ratlladura de llimona
– 1 culleradeta de llevat en pols
Preparació
Netejar i pelar una pera sencera. Barrejar en un bol els rovells dels ous i el sucre, amb l’ajuda d’una cullera de fusta o espàtula, fins a obtenir una massa esponjosa i fina. Afegir la farina, prèviament tamisada amb el llevat i barrejar. Agregar les clares d’ou a punt de neu, unint-les amb suavitat. Una vegada preparada la massa, col·locar-ne la meitat de la dosi en un motlle rodó i alt, apte per forn. Afegir la pera pelada i sencera al centre i acabar d’afegir la resta de la massa, cobrint tota la pera. Coure al forn a 180ºC fins a daurar i que en punxar surti l’agulla o ganivet net.