fbpx
 

Bikini trufat de mozzarella i pera

Bikini trufat de mozzarella i pera

Bikini trufat de mozzarella i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera blanquilla DOP de Lleida

– 2 llesques de pa de motlle

– Crema de pasta de trufa

– Mozzarella fresca

– Mantega a temperatura ambient

Preparació

Netejar i tallar la pera a làmines molt fines. Tallar la mozzarella fresca en rodanxes fines. Cobrir una de les llesques de pa amb una generosa quantitat de crema de pasta de trufa. Farcir les llesques amb la pera en làmines i la mozzarella. Tancar l’entrepà i cobrir de mantega les cares exteriors amb l’ajuda d’un pinzell. Escalfar una paella i quan estigui calenta, coure el bikini a foc lent amb la mantega pels dos costats fins a daurar (es recomana aixafar una mica el bikini amb una espàtula mentre s’escalfa, perquè els ingredients quedin ben adherits al pa). Servir calent.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida