fbpx
 

Boles de formatge amb menta, alfàbrega i pera

Boles de formatge amb menta, alfàbrega i pera

Boles de formatge, menta, alfàbrega i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera llimonera DOP de Lleida

– 150g crema de formatge

– 50g formatge mascarpone

– 100g formatge ratllat

– 1 pessic de sal

– 1 pessic de pebre en pols

– 10g menta

– 10g alfàbrega

– 10g llavors de sèsam

– Pell de llimona o llima ratllada (al gust)

– 150g formatge parmesà en pols

Preparació

Barrejar la crema de formatge amb el mascarpone i el formatge ratllat. Netejar, pelar i ratllar la pera. Netejar i tallar les fulles de menta i d’alfàbrega, molt petites. Afegir-les a la barreja, juntament amb la pera ratllada, pell de llimona (al gust), la sal i el pebre. Barrejar tot bé. Fer boles amb la massa i cobrir-les de parmesà en pols i les llavors de sèsam. Reservar a la nevera fins al moment de servir.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida