06 set. Boles de formatge amb menta, alfàbrega i pera
Publicat a 11:50h
a
Boles de formatge, menta, alfàbrega i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera llimonera DOP de Lleida
– 150g crema de formatge
– 50g formatge mascarpone
– 100g formatge ratllat
– 1 pessic de sal
– 1 pessic de pebre en pols
– 10g menta
– 10g alfàbrega
– 10g llavors de sèsam
– Pell de llimona o llima ratllada (al gust)
– 150g formatge parmesà en pols
Preparació
Barrejar la crema de formatge amb el mascarpone i el formatge ratllat. Netejar, pelar i ratllar la pera. Netejar i tallar les fulles de menta i d’alfàbrega, molt petites. Afegir-les a la barreja, juntament amb la pera ratllada, pell de llimona (al gust), la sal i el pebre. Barrejar tot bé. Fer boles amb la massa i cobrir-les de parmesà en pols i les llavors de sèsam. Reservar a la nevera fins al moment de servir.