fbpx
 

Boles de pera amb pollastre i magrana

Boles de pera amb pollastre i magrana

Boles de DOP Pera de Lleida amb pollastre i magrana

Ingredients

– 1 Pit de pollastre bullit

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 50g Fruits secs (ametlla, avellana i nous)

– 3 – 4 cullerades de maonesa

– ½ magrana

– 1 pastanaga

– ½ remolatxa

– 1 nap

– Sal

– Torrades de pa (per acompanyar)

Preparació

Trossejar o picar (no massa fins) els fruits secs. Netejar, pelar i ratllar la pera. Desgranar la magrana. En un bol esmicolar amb les mans el pollastre bullit i barrejar amb els fruits secs, els grans de magrana i la pera. Afegir-hi la maonesa. Remenar per barrejar-ho tot. Netejar, pelar i ratllar la remolatxa, la pastanaga i el nap (per separat, posar-ho en un bol). Fer boles amb la massa reservada i arrebossar-les per separat, unes amb pastanaga, altres amb remolatxa i amb nap. Reservar a la nevera fins al moment de servir. Servir acompanyat de torrades de pa.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida