21 febr. Boles de pera amb pollastre i magrana
Boles de DOP Pera de Lleida amb pollastre i magrana
Ingredients
– 1 Pit de pollastre bullit
– 1 pera conference DOP Pera de Lleida
– 50g Fruits secs (ametlla, avellana i nous)
– 3 – 4 cullerades de maonesa
– ½ magrana
– 1 pastanaga
– ½ remolatxa
– 1 nap
– Sal
– Torrades de pa (per acompanyar)
Preparació
Trossejar o picar (no massa fins) els fruits secs. Netejar, pelar i ratllar la pera. Desgranar la magrana. En un bol esmicolar amb les mans el pollastre bullit i barrejar amb els fruits secs, els grans de magrana i la pera. Afegir-hi la maonesa. Remenar per barrejar-ho tot. Netejar, pelar i ratllar la remolatxa, la pastanaga i el nap (per separat, posar-ho en un bol). Fer boles amb la massa reservada i arrebossar-les per separat, unes amb pastanaga, altres amb remolatxa i amb nap. Reservar a la nevera fins al moment de servir. Servir acompanyat de torrades de pa.