fbpx
 

Bols de xocolata amb textures i pera

Bols de xocolata amb textures i pera

Bols de xocolata amb textures i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 2 peres llimoneres DOP de Lleida

– 250g xocolata per fondre

– Gerds

– Nabius

– Mores

– Raïm

– Coco ratllat

– Llàgrimes de xocolata

– Globus

– 150g formatge parmesà en pols

Preparació

De la compota de pera:

Netejar, pelar i treure el cor de la pera. Trossejar i bullir en un cassó amb una mica d’aigua fins que sigui tova i puguem triturar-ho per fer el puré. Reservar i refredar a la nevera.

 

Del bol de xocolata:

Fondre la xocolata al bany maria. Quan estigui desfeta, col·locar en un bol. Inflar els globus amb aire (prèviament nets i secs), no gaire grans, i sucar la base dins de la xocolata (no molt calenta, si no el globus explota). Deixar refredar els globus en una superfície plana sobre paper de forn fins que la xocolata cristal·litzi. Amb l’ajuda d’una agulla, punxar els globus i n’obtindrem els bols de xocolata. Afegir el puré de pera a la base i posar-hi les fruites del bosc, coco, llàgrimes de xocolata… decoració al gust! Servir fred.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida