fbpx
 

Bunyols de bacallà amb pera i julivert

Bunyols de bacallà amb pera i julivert

Bunyols de bacallà amb DOP Pera de Lleida i julivert

Ingredients

– 1 pera conference DOP de Lleida

– Oli d’oliva verge extra

– 125 g de bacallà salat

– 1 ou

– 1 culleradeta de llevat en pols

– 1 gra d’all

– Fulles de julivert

– 1 cullerada gran de farina

Preparació

Posar el bacallà esqueixat en remull 12h (si ho voleu fer més ràpid, canvieu aigua més sovint). Escórrer i assecar el bacallà. Afegir l’all picat i les fulles de julivert tallades. Netejar, pelar i ratllar la pera. Afegir-la juntament amb el rovell de l’ou, la farina i el llevat. Remenar-ho. Muntar la clara a punt de neu i afegir-la a la barreja. Un una paella petita i fonda posar abundant oli d’oliva verge extra i escalfar-lo. Coure cullerades petites de la barreja fins que agafin to daurat per tots costats. Retirar. Reservar sobre paper de cuina. Servir calent.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida