fbpx
 

Calamars farcits de sobrassada amb pera

Calamars farcits de sobrassada amb pera

Calamars farcits de sobrassada amb DOP Pera de Lleida 

Ingredients

– ½ pera conference DOP Pera de Lleida

– 3-4 calamars petits

– 20 grs de sobrassada

– 10 grs de pinyons

– 1 gra d’all

– Sal

– Oli d’oliva

– Cibulet

Preparació

Netegem els calamars. Tallem les aletes i els tentacles en trossets petits. Netegem i pelem la pera en forma de cubs petits. Picar l’all. En una paella posem oli a escalfar, daurem l’all i ràpidament li afegim la pera i els calamars trossejats (les aletes i els tentacles), ho saltem durant 4-5 minuts, retirem del foc i reservem. Saltem els pinyons en una paella i els piquem una mica en un morter. Barregem els pinyons amb la pera, la sobrassada i els tentacles de calamarsó. Farcim els calamars (no al complet, perquè en fregir encongeixen) i ho tanquem amb un escuradents. Posem un raig d’oli d’oliva en una paella i fregim els calamars amb un pessic de sal. Decorar amb cibulet tallat petit (opcional). Servir calent.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida