27 gen. Cassoleta de bolets al “ajillo” amb pera
Publicat a 12:06h
a

Cassoleta de bolets al “ajillo” amb DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida
– 200 grams de bolets
– 3 grans d’all
– 2 bitxos
– 20 ml de vi blanc
– Vinagre de vi
– Oli d’oliva verge extra
– Sal
– Pebre negre
Preparació
- Escalfar l’oli a la cassola amb els grans d’alls i els bitxos. Els sofregim a foc molt lent, que vagin agafant color, però que no es cremin.
- Netejar i tallar la pera a daus petits.
- Afegir els bolets tallats i la pera, salpebrar i coure a foc lent uns 10 minuts.
- Agregar el vi blanc i pujar el foc perquè s’evapori l’alcohol per complet.
- Afegir un raig de vinagre de vi i servir calent.