fbpx
 

Cassoleta de calamarsons amb escalunyes i pera

Cassoleta de calamarsons amb escalunyes i pera

Cassoleta de calamarsons amb escalunyes i DOP Pera de Lleida 

Ingredients

– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida

– 300 g calamarsons

– 250g escalunyes

– 300-500 ml fumet de peix

– All

– Oli d’oliva verge

– Sal

– Pebre negre

Preparació

Netegem els calamarsons i els tallem a rodanxes. Netejar la pera i tallar-la a daus. Posem una cassola al foc i hi tirem un raig d’oli. Saltem els calamarsons i els daus de pera a foc fort. Retirem i reservem. A la mateixa cassola on hem fet els calamarsons afegim un raig d’oli i, tot seguit, les escalunyes netes i pelades. Quan estiguin ben daurades afegir l’all picat, salpebrar i hi aboquem el fumet de peix. Deixem que tot plegat faci xup-xup, mig tapat. Afegir la pera i els calamarsons i coure tot junt de nou. Rectificar de sal i pebre si és necessari i ja ho podem servir.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida