21 febr. Cassoleta de calamarsons amb escalunyes i pera
Publicat a 11:58h
a
Cassoleta de calamarsons amb escalunyes i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida
– 300 g calamarsons
– 250g escalunyes
– 300-500 ml fumet de peix
– All
– Oli d’oliva verge
– Sal
– Pebre negre
Preparació
Netegem els calamarsons i els tallem a rodanxes. Netejar la pera i tallar-la a daus. Posem una cassola al foc i hi tirem un raig d’oli. Saltem els calamarsons i els daus de pera a foc fort. Retirem i reservem. A la mateixa cassola on hem fet els calamarsons afegim un raig d’oli i, tot seguit, les escalunyes netes i pelades. Quan estiguin ben daurades afegir l’all picat, salpebrar i hi aboquem el fumet de peix. Deixem que tot plegat faci xup-xup, mig tapat. Afegir la pera i els calamarsons i coure tot junt de nou. Rectificar de sal i pebre si és necessari i ja ho podem servir.