fbpx
 

Cheesecake “al got” amb pera (sense forn)

Cheesecake “al got” amb pera (sense forn)

Cheesecake “al got” amb DOP Pera de Lleida (sens forn)

Ingredients

Per la base:

– 150g galetes “digestive”

– 60g de mantega

– 1 pessic de sal

 

Per la crema de formatge:

– 150g de crema mascarpone

– 100g crema de formatge

– 2 cullerades de mel

– 2 culleradetes de canyella (opcional)

– Llet (si es vol corregir la textura)

 

Per la compota de pera:

– 100g pera conference DOP Pera de Lleida

– 90ml d’aigua

– 50g de sucre (opcional)

– Espècies (canyella, vainilla, anís…) al gust

Preparació

Triturar les galetes i barrejar-les en un bol amb la sal. Desfer la mantega, afegir-la i barrejar tot fins que quedi una massa homogènia i sòlida. Col·locar una capa a la base de cada got. Barrejar el formatge mascarpone amb la crema de formatge, la mel i la canyella. Si es vol una textura més suau o líquida, es pot afegir un raig de llet. Col·locar una capa sobre la base de galetes. Netejar, pelar i tallar la pera a daus. Bullir els daus amb les espècies i l’aigua. Deixar coure a foc mitjà fins que la pera hagi canviat de color i tingui una textura tova. Retirar del foc, deixar refredar i reservar. Afegir sobre la base de formatge de cada got i servir.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida